một vùng nước: Cảnh quay trên/ dưới của một con cá mập chanh để lộ hàm răng trên bề mặt. © Lauren Benoit/ Discovery Channel Cảnh quay trên/ dưới của một con cá mập chanh để lộ hàm răng trên bề mặt.

Chúng tôi hy vọng bạn không sợ cá mập vì tuần ám ảnh cá mập hàng năm đã đến.

Chuỗi Tuần cá mập nổi tiếng của Kênh Khám phá đã chính thức bắt đầu.

Với hơn 20 giờ lập trình về cá mập trong tuần này, đây là ví dụ về những gì bạn có thể tận hưởng:

Chủ nhật (9 tháng 8)

"Air Jaws: Ultimate Breach Off" (8 giờ tối ET): Sử dụng mồi nhử, máy bay không người lái và máy ảnh dưới nước, ba nhà nghiên cứu sẽ quay lại một trong những bãi săn cuối cùng của Air Jaws để "đếm số lần vi phạm và thu thập dữ liệu" về kỹ thuật săn bắt để tìm hiểu thêm về cách quần thể cá mập đang phục hồi.

"Tyson vs. Jaws: Rumble on the Reef (9 giờ tối giờ ET): Võ sĩ quyền anh huyền thoại sẽ đối đầu với một trong những kẻ săn mồi hàng đầu của đại dương, bao gồm cả cá mập rạn san hô đầu đen. Phát thanh viên nổi tiếng Michael Buffer sẽ gọi các bức ảnh.

Thứ Hai (10 tháng 8)

"Vùng biển bị bỏ rơi (FKA Sharks of Neptune)" (8 giờ tối theo giờ ET): Do đại dịch coronavirus, sự thiếu vắng sự tương tác của con người đã cho phép một số loài cá mập trắng lớn lớn nhất quay trở lại hành vi tự nhiên của chúng. Các nhà nghiên cứu cá mập giờ đây có cơ hội nghiên cứu những người da trắng tuyệt vời cận cảnh và cá nhân tại Quần đảo Neptune của Úc.

"ShaqAttack" (9 giờ tối theo giờ ET): Sau cuộc chạm trán với cá mập của Shaquille O'Neal trong Tuần lễ Shaq Does Shark vào năm 2019, anh ấy đã trở lại với các ngôi sao YouTube Dude Perfect và Mark Rober để kiểm tra và khám phá ra những "đầu óc kinh khủng nhất của cá mập" kỹ thuật săn bắn. "

"Jaws Awakens" (10 giờ tối ET): Chuyên gia cá mập Chris Fallows tham gia cùng Jeff Kurr và Dickie Chivell khám phá vùng biển New Zealand để tìm kiếm Fred, con cá mập trắng lớn đực lớn nhất thế giới.

Thứ Ba (11 tháng 8)

"Extinc or Alive: Land of the Lost Sharks" (8 giờ tối theo giờ ET): Nhà bảo tồn và sinh vật học động vật hoang dã Forrest Galante lặn xuống vùng nước nhiễm cá mập để tìm lại ba con cá mập đã "thất lạc với khoa học" trong gần một thế kỷ.

"Will Smith: Off The Deep End" (9 giờ tối theo giờ ET): Will Smith lặn xuống vùng nước có nhiều cá mập để đối mặt với nỗi sợ hãi về vùng nước mở - và cá mập.

"Great White Serial Killer Extinction" (10 giờ tối theo giờ ET): Great White Serial Killer trở lại và hoạt động săn mồi của nó có thể khiến rái cá biển California tuyệt chủng. Các nhà điều tra sử dụng hình nộm rái cá để chứng kiến ​​"một trong những vụ tấn công ngoạn mục nhất trong lịch sử Tuần lễ Cá mập".

Thứ Tư (12 tháng 8)

"Quái vật dưới cây cầu" (8 giờ tối ET): Các nhà khoa học tin rằng một con đầu búa lớn nặng 18 foot, nặng một tấn tên là Big Moe sống dưới Cầu Old Seven Mile. Tìm hiểu xem điều đó có đúng không.

"Adam Devine's Secret Shark Lair" (9 giờ tối theo giờ ET): Năm ngoái, Adam Devine và một nhóm các nhà sinh vật học biển đã phát hiện ra một hang ổ cá mập hổ bí mật, có thể là quần thể cá mập hổ lớn nhất hành tinh. Devine, Anders Holm và Blake Anderson tìm hiểu điều gì khiến "bữa tiệc cá mập hổ" trở nên độc đáo.

"Great White Double Trouble" (10 giờ tối theo giờ ET): Các nhà khoa học phát hiện ra rằng Úc đang chiến đấu với hai quần thể cá mập trắng lớn và các nhà nghiên cứu muốn biết ai là người cai trị vùng biển.

Thứ Năm (13 tháng 8)

"Air Jaws 2020" (8 giờ tối theo giờ ET): Tuần lễ cá mập kỷ niệm 20 năm cá mập bay cùng với Kurr, Fallows và Chivell khi họ xem lại những khoảnh khắc nổi tiếng nhất của "Air Jaws".

"Mùa hè Sharkadelic" (9 giờ tối theo giờ ET): Snoop Dogg tìm hiểu thêm về lý do tại sao Cá mập trắng lớn lại sống dọc theo bờ biển của Hoa Kỳ. Trong tập này, Snoop sẽ thăm lại một số cuộc chạm trán với cá mập điên rồ nhất được ghi lại trên máy quay và gặp gỡ các chuyên gia nghiên cứu bí mật đằng sau "cuộc xâm lược của cá mập trắng lớn".

"Mako Nation" (10 giờ tối ET): Chuyên gia cá mập Riley Elliot và nhà quay phim dưới nước Andy Casagrande nhận nhiệm vụ khám phá những bí ẩn đằng sau loài cá mập mako ở một trong những nơi còn lại trên thế giới, nơi chúng thống trị vùng biển.

Thứ sáu (14 tháng 8)

"Cá mập ngoài hành tinh: Lần tiếp xúc đầu tiên" (8 giờ tối theo giờ ET): Cá mập ngoài hành tinh ẩn mình dưới những con sóng ở vùng nước sâu, nơi các nhà nghiên cứu cố gắng tiếp xúc lần đầu.

"Lair of the Great White" (9 giờ tối theo giờ ET): Một nhóm chuyên gia mạo hiểm vào các hang động dưới nước để khám phá lý do tại sao quần thể người da trắng lớn ngoài khơi Tây Úc lại hung dữ hơn nhiều so với những người khác.

"Tiger Shark King" (10 giờ tối ET): Một máy ảnh dưới đáy biển ghi lại cảnh một con cá mập hổ dài 14 foot bị tấn công bởi một con quái vật to lớn, không nhìn thấy, có thể là một loài cá mập lớn hoặc một con cá mập hổ ăn thịt người chưa xác định.

"I Was Prey Shark Week 2" (11 giờ tối theo giờ ET): Hai nhà thám hiểm chia sẻ câu chuyện về vụ cá mập tấn công của họ. Một cuộc thám hiểm đánh bắt bằng mũi giáo "biến thành một cơn ác mộng" sau khi một con cá mập bò và cá mập trắng lớn tấn công một người chơi ván chèo trên đảo Ascension ngoài khơi bờ biển Australia.

Thứ Bảy (15 tháng 8)

"Cá mập ở Đảo ma" (8 giờ tối ET): Tiến sĩ Craig O'Connell và một nhóm chuyên gia quay trở lại Đảo ma, nằm ở rìa Tam giác quỷ Bermuda, để tìm hiểu lý do tại sao hòn đảo lại thu hút nhiều cá mập đến vậy .

"Cá mập xấu xa" (9 giờ tối ET): Chuyên gia về cá mập, Tiến sĩ Greg Skomal sử dụng công nghệ tiên tiến để nắm bắt quan điểm của cá mập trắng lớn nhằm khám phá cách thức và địa điểm chúng săn mồi để giúp bảo vệ con người trong mùa hè.

"Sharks Gone Wild 3" (10 giờ tối theo giờ ET): Tập này sẽ giới thiệu các video về cá mập lan truyền, những tin bài hay nhất và tin tức mới nhất về khoa học cá mập tiên tiến.

"I Was Prey: Terrors from the Deep" (11 giờ tối theo giờ ET): Bốn người sống sót chia sẻ những câu chuyện về cách họ đối mặt với cá mập và sống như thế nào.

Chủ nhật (16 tháng 8)

"Naked and A Fear of Sharks 2" (8 giờ tối ST): Năm cựu binh Khỏa thân và Sợ hãi - Matt Wright, Jeff Zausch, Serena và Amber Shine và Alex Manard - cố gắng sống sót trên một dải đảo xa xôi bao quanh bởi nước nhiễm cá mập được người dân địa phương gọi là "hẻm cá mập." Với nguồn tài nguyên hạn chế và điều kiện khó khăn trên cạn, chúng sẽ phải cạnh tranh với cá mập để giành thức ăn giống nhau.

một con cá bơi dưới nước: Cận cảnh một con cá mập đầu búa lộ răng. © Mike Dornellas/ Kênh Discovery Cận cảnh một con cá mập đầu búa lộ răng.

Video: 'SOS' trên cát cứu ba thủy thủ bị mắc kẹt trên đảo (CNN )

Trump executive order

 • Will You Get A Second Stimulus Check In Trump's Executive Order?
  Will You Get A Second Stimulus Check In Trump's Executive Order?
  Trump signed executive orders today for a payroll tax cut, enhanced unemployment benefits, an eviction moratorium and student loan relief. Trump indicated all ...
  Source by: Forbes
 • 'An administrative nightmare': Trump's executive action is a scramble ...
  'An administrative nightmare': Trump's executive action is a scramble ...
  President Donald Trump signed an executive order and issued three memoranda Saturday, including one that will provide an additional $400 per week in ...
  Source by: USA TODAY

Lakers vs Pacers

 • Lakers vs. Pacers - Game Recap - August 8, 2020 - ESPN
  Lakers vs. Pacers - Game Recap - August 8, 2020 - ESPN
  Warren scored 39 points, including seven straight to put Indiana ahead in the final two minutes, and the Pacers beat Los Angeles 116-111 on Saturday. LeBron ...
  Source by: ESPN
 • Lakers vs. Pacers in NBA bubble: Live stream, watch online, TV ...
  Lakers vs. Pacers in NBA bubble: Live stream, watch online, TV ...
  The Lakers are still trying to find their shot, while the Pacers are fighting for playoff positioning.
  Source by: CBSSports.com

Cameron Champ

 • Ex-Longhorn Scottie Scheffler, ex-Aggie Cameron Champ tied at ...
  Ex-Longhorn Scottie Scheffler, ex-Aggie Cameron Champ tied at ...
  SAN FRANCISCO (AP) — Dustin Johnson lost his yardage book and still found his way through an enormous crowd of contenders Saturday, making eight ...
 • Aggie Cameron Champ one shot off lead at PGA Championship
  Aggie Cameron Champ one shot off lead at PGA Championship
  With the schedule change this past spring, the PGA Tour is now set to hold seven Majors in an 11-month span. The first of those is happening this weekend.
  Source by: 247Sports

Luka Doncic

 • Luka Doncic Named Finalist For NBA Most Improved Player Award
  Luka Doncic Named Finalist For NBA Most Improved Player Award
  Coming off his Rookie of the Year campaign in his first year in the NBA, Doncic continues to impress. He's shown marked improvement in his second season.
  Source by: Forbes
 • 3 thoughts on Mavs' win vs. Bucks: Luka Doncic dominates with ...
  3 thoughts on Mavs' win vs. Bucks: Luka Doncic dominates with ...
  Just more than a week before the playoffs start, the Mavericks flashed their potential in a win against a championship favorite. Here are three thoughts...

Jordyn Woods

 • Jordyn Woods Attracts Unwelcome Comments With Unclothed ...
  Jordyn Woods Attracts Unwelcome Comments With Unclothed ...
  Jordyn Woods is getting thrown mega shade – in just about every way. The 22-year-old model now sees a spa massage video of her going viral, with the former ...
  Source by: The Blast
 • Ant McPartlin's ex Lisa Armstrong finds love again four months after ...
  Ant McPartlin's ex Lisa Armstrong finds love again four months after ...
  JORDYN Woods gave followers a front-row seat at her massage on Friday with a video of the nearly-nude affair. The clip of Kylie Jenner's ex BFF started ...
  Source by: The Sun

Gretchen Whitmer

 • AP sources: Michigan Gov. Gretchen Whitmer met with Biden as he ...
  AP sources: Michigan Gov. Gretchen Whitmer met with Biden as he ...
  LANSING, Mich. (AP) — Gov. Gretchen Whitmer traveled to Delaware last weekend to meet with Joe Biden, the presumptive Democratic presidential nominee's ...
  Source by: Boston.com
 • Gov. Whitmer flew to Delaware to meet with Joe Biden, report says
  Gov. Whitmer flew to Delaware to meet with Joe Biden, report says
  LANSING, MI — Presumptive Democratic presidential candidate Joe Biden recently met with Michigan Gov. Gretchen Whitmer. Whitmer traveled to Delaware ...
  Source by: mlive.com

Damian Lillard

 • Damian Lillard had the best response to the Clippers taunting his ...
  Damian Lillard had the best response to the Clippers taunting his ...
  Dame came up short against the Clippers in crunch-time. Then he reminded them what he's done to them before.
  Source by: SB Nation
 • Damian Lillard accuses Paul George of 'running from the grind' in ...
  Damian Lillard accuses Paul George of 'running from the grind' in ...
  Lillard missed two crucial free throws in the final seconds of the loss.
  Source by: CBSSports.com

InternationalCatDay 2020

 • Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes
  Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes
  "Cats are like those animals you can never get sick of" – Odette (age 12). Happy #InternationalCatDay pic.twitter.com/cuUrR1N4gU. — Mark Ruffalo ...
  Source by: Deadline
 • Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes ...
  Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes ...
  There is a complete of in between 85 to 95 million cats residing in homes in the United States, in accordance to estimates from different charities centered on ...

FC Barcelona

 • Next Stop Lisbon: FC Barcelona Versus Napoli Champions League ...
  Next Stop Lisbon: FC Barcelona Versus Napoli Champions League ...
  At the Camp Nou on Saturday, FC Barcelona took on Napoli in a Champions League last 16 second leg clash. Here's the result, what happened and what we ...
  Source by: Forbes
 • FC Barcelona vs. Napoli: Live stream, start time, TV channel, how to ...
  FC Barcelona vs. Napoli: Live stream, start time, TV channel, how to ...
  FC Barcelona faces Napoli Saturday in the second led of their Round of 16 matchup in the knockout rounds of the UEFA Champions League. The second-leg ...
  Source by: masslive.com

Derrick Lewis

 • Derrick Lewis defeats Aleksei Oleinik via TKO in main event of UFC ...
  Derrick Lewis defeats Aleksei Oleinik via TKO in main event of UFC ...
  Making the most of a clutch performance in the second round, Derrick Lewis defeated Aleksei Oleinik via TKO to win the main event of UFC Fight Night in Las ...
  Source by: ESPN
 • UFC Fight Night predictions -- Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik ...
  UFC Fight Night predictions -- Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik ...
  It's a heavyweight battle of striker vs. grappler in Las Vegas this Saturday night.
  Source by: CBSSports.com

Cady Groves

 • Country singer Cady Groves' cause of death revealed
  Country singer Cady Groves' cause of death revealed
  The singer, known for hits like "This Little Girl" and "Oil and Water," died of complications of chronic ethanol abuse, an autopsy report from the Davidson County ...
  Source by: Fox News
 • Singer Cady Groves' Cause of Death Revealed Months After She ...
  Singer Cady Groves' Cause of Death Revealed Months After She ...
  The Davidson County Medical Examiner's Office in Nashville revealed Groves died due to complications from chronic ethanol abuse, Today reported. Bell Icon.
  Source by: PEOPLE.com

Chris Evans

 • Bill Maher Talks Partisanship, Chris Evans and Political Funerals on ...
  Bill Maher Talks Partisanship, Chris Evans and Political Funerals on ...
  In the latest episode of "Real Talk With Bill Maher," Maher dicussed partisanship and the coming election with the likes of Chris Evans.
  Source by: InsideHook
 • Chris Evans Responds Amid Bill Maher Pleading With 'Captain ...
  Chris Evans Responds Amid Bill Maher Pleading With 'Captain ...
  During Friday night's episode of the HBO series, Real Time With Bill Maher, the late-night talk show host welcomed Captain America star, Chris Evans, to talk ...
  Source by: PopCulture.com

International Cat Day

 • Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes
  Hollywood Celebrates International Cat Day With Online Salutes
  "Cats are like those animals you can never get sick of" – Odette (age 12). Happy #InternationalCatDay pic.twitter.com/cuUrR1N4gU. — Mark Ruffalo ...
  Source by: Deadline
 • Happy International Cat Day!
  Happy International Cat Day!
  FAYETTEVILLE, Ark. (KNWA/KFTA) – It's International Cat Day! What better way to celebrate than with an adoptable cat? An animal welfare organization in ...
  Source by: KNWA

Conor McGregor

 • Conor McGregor Is Engaged to Longtime Girlfriend Dee Devlin: 'My ...
  Conor McGregor Is Engaged to Longtime Girlfriend Dee Devlin: 'My ...
  The 32-year-old former UFC champion announced the exciting news of his engagement on Saturday, sharing a sweet Instagram photo taken after he popped the ...
  Source by: PEOPLE.com
 • Down for the count: Conor McGregor engaged to longtime love Dee ...
  Down for the count: Conor McGregor engaged to longtime love Dee ...
  Conor McGregor on Saturday announced his engagement to his long-time partner and baby mama Dee Devlin.
  Source by: Page Six

Jerry Falwell Jr

 • Jerry Falwell Jr. will take a leave of absence from Liberty University ...
  Jerry Falwell Jr. will take a leave of absence from Liberty University ...
  Jerry Falwell Jr., the president and chancellor of Liberty University, has agreed to take an "indefinite leave of absence," according to a statement Friday from the ...
  Source by: CNN
 • Jerry Falwell Jr. Taking Leave of Absence From Liberty University
  Jerry Falwell Jr. Taking Leave of Absence From Liberty University
  Mr. Falwell, the college's president and a supporter of President Trump, agreed to a request by the school's board of trustees.
  Source by: The New York Times

Champions League

 • Lewandowski not targetting Ronaldo's Champions League record ...
  Lewandowski not targetting Ronaldo's Champions League record ...
  Champions League: Bayern Munich star Robert Lewandowski is within four goals of a record set by Cristiano Ronaldo but insisted team honours come first.
  Source by: Goal.com
 • Lionel Messi lifts Barcelona in Champions League last 8 - CNN
  Lionel Messi lifts Barcelona in Champions League last 8 - CNN
  Lionel Messi scored a spellbinding goal as Barcelona beat Napoli 3-1 (4-2 on aggregate) in the Camp Nou on Saturday night to advance to the quarterfinals of ...
  Source by: CNN International

Barcelona vs Napoli

 • Barcelona vs. Napoli - Reporte del Partido - 8 agosto, 2020 - ESPN
  Barcelona vs. Napoli - Reporte del Partido - 8 agosto, 2020 - ESPN
  Obtén el reporte del partido Barcelona vs. Napoli 2019-20 UEFA Champions League, Ronda de 16.
  Source by: ESPN Deportes
 • Barcelona vs. Napoli score: Messi dazzles as Barca advance to ...
  Barcelona vs. Napoli score: Messi dazzles as Barca advance to ...
  Messi scored one spectacular goal and set up another in a 3-1 win.
  Source by: CBSSports.com

Real Madrid

 • Real Madrid captain Ramos feeling 'bitter' after 'extremely strange ...
  Real Madrid captain Ramos feeling 'bitter' after 'extremely strange ...
  The defender has reflected on the disappointment of his side's Champions League exit at the hands of Manchester City.
  Source by: Yahoo Sports
 • Champions League: Las claves de la eliminación del Real Madrid
  Champions League: Las claves de la eliminación del Real Madrid
  Después de despedirse de Europa, es momento de analizar lo hecho por los Merengues ante el City.
  Source by: ESPN Deportes

Justin Hartley

 • Chrishell Stause Revealed She Wrote Justin Hartley's Daughter A ...
  Chrishell Stause Revealed She Wrote Justin Hartley's Daughter A ...
  On the new season of 'Selling Sunset,' Chrishell Stause revealed that she wrote a "goodbye" letter to Justin Hartley's daughter after he filed for divorce.
  Source by: Bustle
 • Justin Hartley 'Irritated' At Chrishell Stause Over 'Selling Sunset ...
  Justin Hartley 'Irritated' At Chrishell Stause Over 'Selling Sunset ...
  Chrishell claimed she learned he filed via text message.
  Source by: The Blast

Man City vs Real Madrid

 • 3 things learned: Man City v. Real Madrid
  3 things learned: Man City v. Real Madrid
  Manchester City beat Real Madrid to reach the UEFA Champions League quarterfinals, as Pep Guardiola's side nullified the Spanish champions.
  Source by: Yahoo Sports
 • Manchester City vs. Real Madrid: Live stream, start time, TV channel ...
  Manchester City vs. Real Madrid: Live stream, start time, TV channel ...
  How to watch Thursday's match.
  Source by: masslive.com

Source by: MSN


Facebook Google twitter
Tags: Tuần lễ cá mập: Mọi điều bạn cần biết về Tuần lễ cá mập 2020